18 Şubat 2018 Operatörlük eğitimleri

3 ve 4 Mart 2018 tarihinde operatörlük belgesi için sınava girecek olan adaylarımızın eğitimleri Arnavutköy de bulunan İş Makineleri operatörlük eğitim, sınav uygulama alanımızda yapılmıştır.

Beko Loder Kazıcı Yükleyici operatörlük belgesi almak için kursumuza başvuru yapmış olan Operatör adaylarına uygulama alanımızda kursumuza ait Çukurova Marka belden kırma iş makinemiz ile verilmiştir.

   

 

Ekskavatör Kazıma Yükleme Ekskavatör operatör belgesi almak için kursumuza başvuru yapmış olan Operatör adaylarına uygulama alanımızda kursumuza ait Kubota marka ekskavatör iş makinemiz ile verilmiştir.

Personel ve Yük Yükseltme eğitimi sepetli vinç, manlift operatör belgesi almak için kursumuza başvuru yapmış olan Operatör adaylarına uygulama alanımızda kursumuza ait Fiat marka sepetli vinç iş makinemiz ile verilmiştir.

 

Kaldırma Yükleme ve İstifleme Forklift operatör belgesi almak için kursumuza başvuru yapmış olan Forklift ehliyeti Operatör adaylarına uygulama alanımızda kursumuza ait Forklit iş makinemiz ile verilmiştir.